+32 (0)11 - 818 087

Bouman GGZ te Rotterdam (Nederland)
Bouman GGZ te Rotterdam (Nederland)

Bouman GGZ te Rotterdam (Nederland)

LOGUS Prefab levert prefab badkamers voor de Boumankliniek aan opdrachtgever Bouman GGZ te Rotterdam.
 
De kliniek;
De Detox-afdeling van Bouman Kliniek aan de Prins Constantijnweg te Rotterdam is oorspronkelijk opgezet als socio-afdeling, maar is inmiddels omgebouwd tot een klinische afdeling. Het gebouw kent echter vele functionele en bouwkundige beperkingen. Daarnaast is er behoefte aan meer capaciteit. Besloten is dit gebouw te slopen en hiervoor in de plaats een opnameafdeling van 116 plaatsen te realiseren. De 116 plaatsen zijn onderverdeeld in 94 plaatsen in een besloten setting en 22 plaatsen en een gesloten setting. Tevens wordt aan de opnamekliniek een eerste hulppost toegevoegd.
 
De badkamers;
De 116 prefab badkamers zullen compleet en plug-and-play op de bouw aangeleverd worden. Casco’s van de badkamers worden verzwaard uitgevoerd, dit doen we met onze stijve staalconstructie en dubbele vezelversterkte gipsbeplating.
De wanden tussen kamer en badkamer worden voorzien van ronde wanden, wat perfect past in ons productieproces.
 
De planning;
De sloop van bestaande pand staat gepland op 3e kwartaal 2013 waarna de nieuwbouw kan gaan starten. De levering van de badkamers zal medio 1e kwartaal 2014 plaatsvinden. Mede door toepassing van prefab badkamers zal het gebouw in oktober 2014 opgeleverd kunnen worden.
 
Interesse naar onze mogelijkheden in de gezondheidszorg en speciale detailleringmogelijkheden, neem gerust contact met ons op….!!!
 
         
 
Overige projecten: